Inschrijving 4 uurs enduro/cross team is gesloten
    Inschrijving 4 uurs enduro/cross solo is gesloten 
   Film 2018
    Foto's Enduro 2016
 


Vrijwilligerspenning Henk Bons
Vrijwilligerspenning Henk Bons 0
Op onze evaluatieavond van 27 april had onze voorzitter Gradje Dielis een totale verrassing voor onze oud-voorzitter Henk Bons.
Henk heeft uit handen van de loco burgemeester Martin Wijnen de vrijwilligerspenning mogen ontvangen voor zijn verdiensten voor de Motorclub Boemerang.
Hij heeft de penning terecht verdiend.


Kerstrit 2011
Ook in 2011 hebben wij onze Kerstrit gereden. Bijgaand enkele foto's om een impressie te geven.
Kerstrit 2011

Feestavond 11 december 2010
Feestavond december 2010

Vanaf 17:00 uur begon de feestavond voor onze leden en partners. Langzaam begon het een beetje binnen te druppelen. Rond 18:30 uur hebben heerlijke tomatensoep gegeten met daarbij luxe belegde broodjes. Of het lekker was, hoefden we niet te vragen want alle broodjes waren op.

Rond de klok van 8 begonnen we met onze clubactiviteit. Dit jaar BINGO!!! Iedereen was al aardig enthousiast vanwege dit leuke spel en natuurlijk de bijbehorende prijzen. Ad Maenen had namelijk ook zijn steentje bijgedragen, hebben we ook nog wat prijzen mogen ontvangen van een anonieme “schenker” en de club zelf heeft natuurlijk prijzen ingekocht.

Lianne en Elly hebben om beurten de nummers opgezegd. Alle clubleden deden goed mee en gingen zelfs “effe snel pissen” omdat ze niets wilde missen.

Bijna iedereen ging met een prijsje naar huis. Maar Bosman was de winnaar van de avond. Hij ging met wel 8 prijzen naar huis. Ook Ad Maenen heeft heel wat gewonnen.

Na de Bingo hebben een paar mannen nog een potje biljart gespeeld, wat gepaard ging met het nodige “gesteggel”. Al met al was het ook dit jaar weer een topavond.


Veertig jarig jubileum (2)
veertigjarigjubileum2

10 oktober 2009: Middagje rijden ter ere van ons 40- jarig jubileum voor de eigen clubleden!

Om 24:00 uur mochten we op het Eurocircuit in Valkenswaard beginnen met ons clubdagje…

Een aantal leden hebben zich verzameld om te rijden met de eigen motor maar er was ook de mogelijkheid om een ritje op een quad te maken. Ook de kinderen hebben zich prima vermaakt op de quads en sommige ook op hun eigen motor. Na een uurtje was het toch wel tijd voor een “echte” wedstrijd. De mannen gingen van start en maakten 5 rondes op het circuit. Johnny Bosmans kwam als winnaar over de finish….

Ook werd er nog een wedstrijdje op de quads gedaan door de kinderen. Zij mochten 5 rondes op het circuit!! Rond 17:00 uur was het tijd om de spullen in te pakken en even naar huis te gaan om op te frissen want vanaf 18:00 uur stond er nog een BBQ op het programma. We hebben heerlijk gegeten. Het was een geslaagde dag die zeer zeker voor herhaling vatbaar is.


40 Jarig jubileum (1)
veertigjarigjubileum1

9 oktober 2009: Onze motorclub viert haar 40 jarig jubileum.

Een mooie zaal, 4 oude motoren om de sfeer compleet te maken en natuurlijk oude foto’s waar we even herinneringen mee op konden halen.
Daarnaast lag er op iedere tafel het krantje: de geschiedenis van 40 jaar (beknopte) geschiedenis van onze club.

Grardje opende de avond met een welkomstwoord en gaf daarna de microfoon aan onze Tonprater: “unne echte hells angel”. Hij gaf een geweldige voorstelling waar we met zijn allen hard om konden lachen.

Daarna was het tijd voor de huldiging. We hadden namelijk 10 jubilarissen die even in de bloemetjes moesten worden gezet….
De drank vloeide rijkelijk en ook aan hapjes ontbrak het niet…..Zeker niet toen later op die avond onze voorzitter Henk samen met Danny nog een voorstelling (van wel heel dichtbij) te zien kregen… Het was een geslaagde avond waar we met zijn allen nog graag aan terug denken. Op naar de 50!!!!!

Volg ons op:

facebook

alwako

eddylemmens

mensinck

rijkers